TOP dešimtukas:
- Grietinė -> Natūralus jogurtas, iš bėdos tiktų 12-15 proc. grietinė
- Sūris -> Neriebus sūris, skaityti etiketes. Šiuo atveju tiktų 15proc. riebumo sūris, nepamenu tikslaus pavadinimo, jį galima įsigyti Rimi prekybos centruose
- Balti ryžiai -> Rudi ryžiai, rekomenduoju įmaišyti laukinių ryžių
- Keptos "fri" bulvės -> Orkaityje keptos bulvės, arba su lupena išvirtos ir pakepintos be aliejaus
Pienas 3,5proc. arba 2,5 proc. riebumo -> Pienas 1 proc. riebumo
- Vištiena -> Be odelės, geriausiai tiktų krūtinėlė
- Vynas, šampanas -> Sausas vynas
- Majonezas -> Šalto spaudimo alyvuogių aliejus
- Balandėliai -> Liesa mėsa, apvynioti daugiau kopūsto, be padažo su virtomis bulvėmis. Į mėsą galima įmaišyti rudųjų ryžių
- Glazūruotas sūrelis -> Be šokolado, geriau pakeisti liesa varške su priedais
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą