ketvirtadienis, birželio 23, 2011

Pirmasis straipsnis. Sveiki užsukę į moteriškumo oazę!


Sveiki,
malonu kad užsukote į mano kuriamą ir puoselėjamą moteriškumo oazę. Tikriausiai iš pavadinimo jau aišku kam skirtas šis žiniatinklis ir kokia tema kalbėsime. Taip, jūs esate visiškai teisios, tai lieknėjimas, liesėjimas, sveikas gyvenimo būdas, grožio puoselėjimas ar kaip bepavadinsi.
Lietuvoje man labai trūko ir trūksta informacijos, palaikymo, galiausiai naudingų ir svarbiausiai efektyvių patarimų kaip įveikti šį trūkumą ir būti tokiai kokia nori būti. Man jau nebeužtenka tuščių sapalionių apie kalorijų skaičiavimą, porcijų mažinimą, nevalgymą po 6 valandos vakaro ar forumų kuriuose keliasdešimt žinučių su tuščiais sapaliojimais "ką šiandieną suvalgei?". Sakau STOP, jau atsibodo reikia naujo vėjo!
Šiuo metu, drasiai galiu teigti, vyksta nutukimo banga. Lietuvoje mažiau jaučiasi, tačiau kiek teko lankytis užsienio šalyse aiškiai matoma tokia tendencija. Spėjimai tokie: po 10-20 metų Lietuva irgi pasieks tokį lygį, manau jie visiškai teisingi. Tikiuosi, kad tai neįvyks greičiau.
Šį blogą sukūriau toms kurios nori būti geresnės, nei yra dabar. Siekia grožio ir estetikos. Pačios sau atrodote silpnos, bet tvirtai žinau, kad esate stiprios. Vien tik tai, kad ieškote informacijos, atsivertėte šį blogą rodo, kad stengiatės ir griebiatės net trumpiausio šiaudo. Galiu patvirtinti, kad jūs galite! Jūs tikrai galite sulieknėti! Vienai tai padaryti imanoma, tačiau kartu mums bus lengviau. Šiame žiniatinklyje aš rašysiu apie slaptus patarimus kurių niekur nerasite. Pati juos atradau per savo smalsumą. Ko tik nebuvo. Žinių bagažą turiu didelį. Jo dalimi norėsiu pasidalinti su jumis. Rašysiu apie paslaptis, kurias moterys nutyli prieš savo drauges, bijodamos kad jos numes dar keletą papildomų kilogramų ir svers mažiau už pastarąsias. Rašysiu kaip pergudrauti save, o gal geriau sakyti savo smegenėles?
Jūsų atsakas bus komentarai ir lankomumas. Būtų malonu, jeigu bendradarbiautume ir man parašytumėte kokios temos jus domina, kokie keblumai lieknėjant.

Ir pabaigai, lieknėkit Mielosios, būkit gražios, apsivilkit tą gražiąją suknelę ir užburkit visus savo Moteriškumu!

Apkabinu ir Bučiuoju,

Lieknėjimo Guru

5 komentarai:

VI. rašė...

Laba diena, Lieknėjimo Guru! Labai džiugu, jog nusprendėte sukurti tokį lieknėjimo blogą, kuris tikrai turėtų motyvuoti! Dar įdomesnė dalis buvo "apie mane" ir tai, ką ten rašėte. Ar tikrai užsiimate tuo, ką rašote ir jei taip, galbūt būtų galima į Jus kreiptis?
Pagalba labai reikalinga.
Iš anksto dėkui!

Anonimiškas rašė...

Laba diena, tai laukiame tų patarimų, kažkur pradingote ;)

Lieknėjimo Guru rašė...

Sveiki VI.,

labai malonu kad skaitote ir domitės mityba. Viskas ką parašiau apie save tiesa. Konsultuoju mitybos klausimais, bei padedu lieknėti.
Palikite savo el. pašto adresą ir su jumis susisieksiu.:)

Anonimiškas rašė...

gal galite man parasyti laiska jonas eta 2009.lt

Arijus rašė...

Aš pradėjau laikytis dietos, sportuoju ir stengiuos rasti kur būna maisto papildai sportui internetu pigiau. Žiūrėsim kokie bus rezultatai. :)