penktadienis, birželio 24, 2011

Pirmas žingsnis. Svarstyklių Baubas

Labas rytas Mielosios,

Labai tikiuosi, kad paskaičiusios pirmą įrašą įgavote daugiau motyvacijos ir pasiryžote pokyčiams. Dabar beliks tik veikti, o tai įdomiausia viso proceso dalis.
Rekomenduoju straipsnius skaityti iš eilės, juk nenorėsite praleisti svarbių detalių, kurios gali vainikuoti greitesnę Jūsų sėkmę. Viską rašysiu eilės tvarka, nuo ko reikėtų pradėti, į ką atkreipti dėmesį. Taip pat žiniatinklį papildysiu savo patirtimi. Bus knygų aptarimas, lieknėjimo papildų atoveiksmis, interneto puslapiai, dietiniai produktai, lankytinos vietos, ką pirkti, ko ne. Vis dėlto lieknėjimas ne pigus malonumas.
Taigi skelbiu pradžią - Svarstyklių Baubas. Kas tai per padaras? O gi tai paprasta elektroninė dėžutė, kuri parodo tiesą. Ar gi tai nepaprasta? Paprasta, tačiau kažkodėl moterys tampa dramos karalienėmis, kai reikia lipti ant šios lentutės. O mes būsim drąsios ir pažiūrėsim tiesai į akis.:)
Pirmas žingsnis išsiaiškinti kiek žalos yra padaryta. Nutukimas ar per didelis svoris yra liga, todėl reikia ją gydyti, o ne leisti progresuoti. Juk žmonės patiria tiek daug nepatogumų dėl per didelių gelbėjimosi ratų. Jeigu atsitiko taip, kad neturite šio baubuko, teks žygiuoti nusipirkti ar į prekybos centrą, sporto klubą pasisverti. Kaip žinote yra naujos kartos svarstyklės, kurios mauota riebalų ir raumenų santykį organizme. Nerekomenduoju jų pirkti, nes tik vėjais paleisite pinigus. Kodėl? Viskas labai paprasta, kai užlipate ant svarstyklių, jos tiesiog fiziškai negali nuskanuoti jūsų viršutinės kūno dalies. Rezultatas - jūsų apatinės kūno dalies rodikliai.
Tuo pačiu reikėtų išsimatuoti savo ūgį. Na, tada į pagalbą pasitelkti KMI (kūno matavimo indeksą), jo pagalba sužinosite "standartą". Taip pat siūlyčiau pasižiūrėti į savo kaulų struktūrą. Jeigu esate vištelės tipo t. y. smulkių kaulų sau negalėsite nuolaidžiauti renkatis ribą. Vadovaujantis šiais patarimais privalote nusistatyti savo TIKSLĄ. Jeigu neturėsite savo tikslo, o sakysite numesiu tiek kiek nukris, drąsiai sakau jums nepavyks. O jeigu ir numesite pora kilogramų, jie greitai grįš.
Ką daryti jeigu jūsų norimas svoris mažesnis, nei rodo KMI? O gi nieko, siekite jo, siekite kokio tik norite. Tačiau Mielosios būkite protingos ir nusistatykite realius tikslus.
Mielosios paauglės kreipiuosi būtent į jus. Būkite protingos ir nevykite Dievo į medžius, skeleto išvaizda nepagerins jūsų gyvenimo.
Pirmas laiptukas jau įveiktas. Linkiu nekritikuoti saves: kaip aš taip galėjau apsileisti? Žiūrėkite į situaciją pozityviai. Žmogaus kūnas yra nuostabus sutvėrimas, kuris turi savyje jėgų atsistatyti. Iki greito!

Apkabinu ir Bučiuoju,
Lieknėjimo Guru

1 komentaras:

Ugnė rašė...

Reikia pasiruošt visą techniką ir įrangą, kurios reikės, pvz geros svarstyklės ir kokybiška sporto įranga yra rimtas pasirinkimas. Kai imiesi tokių užtikrintų veiksmų ir motyvacija bus geresnė